Så var det fredag

Fredagen kom med löfte om starka vindar. Och det har den infriat i alla fall. Jag ska strax ge mig iväg till Falkenberg för att se om det kan gå att grilla lite. Kanske får vi jaga lammytterfilerena i kvarteret. Om inte annat så ska vi dricka lite öl och ha det bra tillsammans. 

Det var en väldigt lugn dag på jobbet, det som mest hetsade på var att vi var tvugna att ta besked på om vi ska tacka ja till en maskin till. Problemet är att vi i nuläget inte får in den i verkstan men det går att lösa på lite sikt. Rektorn satt på möte men till slut blev det klartecken. Spännande. Det gjorde att jag kunde sätta mog och lektionsplanera lite innan jag åkte hem strax efter lunch för att ta en liten tupplur på soffan. 

Så nu ska jag bege mig ut i blåsten och se om jag kan styra norröver. Ha en bra dag. 

En kommentar till “Så var det fredag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.