Sådär

Det kändes skönt att ha skypemöte idag och känna att, nej vi behöver inte göra så mycket mer i nuläget. Det känns färdigt. Visst sen ska opponentgruppen säga sitt men det ska förhoppningsvis gå bra det med. Det känns skönt när mötet är över på tjugo minuter och man känner sig nöjd.

Idag fick jag domen på bilen. En ny fläkt är beställd och jag kommer inom kort bli minst 1600kr fattigare. Det är inte riktigt det man vill ha så här till jul men det är å andra sidan ganska skönt med en varm bil när man ska ut och åka. Så det är bara att bita ihop och betala.

I och med att denna veckan tar slut tar också mitt gratisåkande på bussen slut. Det har varit ganska trevligt att åka buss på morgonen och det kan nog bli så att det blir en möjlig väg under vintern när det plötsligt an vara lite för halt för att cykla. Målet är ju annars att cykla i så stor utsträckning som möjligt, även om vägarbetena i stan verkar göra det svårare och svårare. Men man får leta sig fram helt enkelt.

En dag kvar till helgen och då blir det en lugn helg. Jag behöver inte fundera på studierna och just nu är det ganska lugnt på jobbet. Det ser ut att bli en helg för avslappning och kanske lite skrivande. Det har ju gått i stå lite grann och jag har inte skrivit mer än några hundra ord sen november tog slut. Jag måste tvinga mig genom den scenen jag skriver på just nu för det är en trist och långtråkig sak men som måste skrivas. Jag vill inte hoppa över den nu för att återvända sen. När den väl är över så kommer det nog flyta på bättre igen. Jag har en känsla av att jag vet vad jag ska göra under jullovet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.