Same procedure

Så det är sista officiella träffen i Kalmar nu och givetvis blev det en sittning på Kalmar Kött och Bar. Som jag kommer sakna det stället nu när jag inte har någon naturlig anledning att besöka det. Det är ju inte så att jag kommer att åka över hela landet för att äta middag. Tror jag.

Det har ju blivit något av en tradition och denna gången bokade vi bord och traskade dit och satte oss. Det var nästan så att vi inte ville gå därifrån. Eller kanske var det så att vi inte riktigt orkade. Det kom ju in massor med gott att sätta i sig.

Det går liksom inte att komma runt att en restaurang som har moraknivar som bestick är seriösa med sitt kött. Inte för att det behövdes, köttet var i vanlig ordning mört och fint så jag hade nog klarat mig med smörkniv i värsta fall.

Men dagen började ju inte där. Den började i skolbänken och det var en ganska intressant dag som har rätat ut en del frågetecken och skapat en del nya. Men målet är ju att vi ska hitta rätt bland de där frågetecknen till slut och hitta något som vi kan presentera som lösning.

I morgon väntar så en ny dag i skolbänken och det kan visa sig vara en ganska lång dag. Då ska vi gå över till kurs fem och det känns lite problematiskt att hålla isär allt just nu. Men så har jag ju också en paltkoma deluxe.

Jag vet inte men jag är lite besviken på mig själv att jag ska behöva avyttra den här middagen i morgon. Den var så underbar att jag skulle vilja ha kvar den i mig ett tag till. Men tyvärr så kan jag inte riktigt välja det. Jag kan i alla fall säga att jag kommer somna ovaggad i natt. Och det är nog tur för det finns ingen här som vaggar mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.