Säng säng säng

Jag har en säng i min lägenhet och ett par lungor som piper och rosslar. Det kommer sig av att efter en stunds studier så tänkte jag att det är lika bra att masa sig ner i källaren och släpa upp den där sängen som står i förrådet. Jag kommer ju inte få svart på vitt hur trångt det blir om jag inte verkligen hämtar upp den.

Sagt och gjort så gick jag ner och fick gräva mig fram till sängen. Men den kom ut och jag hittade bäddmadrassen också. Den kändes ganska lätt när jag lyfte runt den där nere men när jag var på väg upp till tredje våningen med den så kändes den allt tyngre. Min kropp har inte riktigt hämtat sig från influensan jag hade i helgen så jag är lite snörvlig i grunden. Det blev inte bättre nu. Det pustades och flämtades mer än när jag sprungit halvmaran för ett antal år sen. Sen ner en vända till för att plocka upp bäddmadrassen.

När jag började flytta lite telefonbord och en byrå som stått lite i skymundan bakom soffan så virvlade det upp en hel del damm. Damm, mina redan från början dammallergiska lungor, efterdyningarna av en influensa och att släpa upp en säng till tredje våningen är ingen bra kombination. Jag har dragit i mig bricanyl för att vidga rören lite men det är inte helt bra. Men det kommer nog lugna sig snart.

Nu har jag alltså en säng i lägenheten igen. Den står på den plats jag har tänkt att den ska få stå. Däremot står telefonbordet, byrån, en flyttkartong som fylls upp med böcker och vinyler jag inte ska behålla och min cd-samling väldigt mycket i vägen just nu. Så de närmaste dagarna kommer jag bli tvungen att hitta ett bra ställe att placera dem. Problemet är att lägenheten är för liten som det ser ut just nu, jag måste börja tänka kreativt. Eller se över om det är något som kan få åka med till tippen.

Tippen låter som ett väldigt bra alternativ just nu. Det och så skaffa hem lådor som kan stå i bokhyllan där jag kan gömma undan det jag vill spara.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.