Se där ja!

Filmen igår var överraskande. Den var bättre än jag hade förväntat mig och den var både spännande och hade ett bra slut. Något som jag tycker är ovanligt nu för tiden. Den var lite lång och man kunde klippt bort en del. Men på det hela taget så var det en sevärd film. Enda problemet var att det var fel film.

2016-07-28 22.01.37

Ibland har man otur när man tänker. När jag cyklade in till stan så upptäckte jag plötsligt att det var torsdag. Jag hade gått hela dagen och tänkt att det var onsdag. Så jag blev irriterad på mig själv och lite av stressen över den bortflyende semestern kom tillbaka.

Väl inne i stan hämtade jag ut min biljett men eftersom det var över en timme till filmen började så gick jag och tog ett par öl på Bulls uteservering. Det var fullt med folk och ganska trivsamt. Men en halvtimme kvar så gick jag bort till biografen igen och tänkte att det var lite tomt på folk. Det var ju bara en halvtimme till filmen skulle börja och då brukar ju folket strömma till. På skärmen stod att nästa film var Jason Bourne och jag tänkte väl inte så mycket mer på det. Jag handlade popcorn och dricka och gick till rätt sal.

När jag sått där en stund så började jag ana oråd. Var inte ljuden som kom från salen ljud som normalt kommer från en film som är mitt uppe i handlingen? Biografvaktmästaren som kom och gick förbi mig såg lite konstigt på mig. Jag kollade på biljetten och såg att det var rätt sal jag stod vid. Det var en stund tills filmen skulle börja så jag ställde ner mina popcorn och surfade lite på mobilen. Och då såg jag det igen. Att det var torsdag och då tyckte jag att det var konstigt. Men jag kunde inte riktigt säga vad det var som var konstigt. Men då gick det upp för mig.

Biljetten jag hade köpt var till onsdagen den 3/8. Det är då Suicide squad börjar gå i Halmstad. Så där stod jag, med en stor popcorn, en stor cola och en biljett som inte gäller förrän nästa vecka. What to do? Skulle jag ta mina popcorn och min biljett och smita ut? Nej det var otänkbart. Det skulle vara för synligt. Skulle jag sätta mig på en av bänkarna och äta mina popcorn och dricka min cola och sen cykla hem igen? Det verkade lite mer lockande men ändå så skulle jag troligen se ut som en väldigt udda figur. Istället gick jag lugnt ner till receptionen och gick fram till en av automaterna. Lite så där nonchalant gled jag dit. Knappade lite förstrött på den och försökte se lugn ut när jag beställde en biljett till den enda film som visades den kvällen. Jason Bourne. Så den fick jag se. Det är ju inget dåligt val men det var inte den jag var inställd på att se.

Så nu vet jag att jag kommer gå på bio minst två gånger till. Ghostbusters har jag ju sagt att jag ska se och sen får jag ju se till att gå och se Suicide squad nu när jag har biljetten hängande på kylskåpet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.