Seg

Det blev lite partaj med vänner i går. Det blir oftast ett besök hos dem när jag är nere hos mina föräldrar på sommaren och till jul. Så det blev lite grillat, poker och en hel del dricka. Så man är väl kanske inte kung direkt just nu haha. Men det var en trevlig kväll/natt, i vanlig ordning.

När jag fram på eftermiddagen kände att det var läge att sätta sig i bilen och åka hem stannade jag till på Eko hallen. Tanken var att köpa läsk och godis så jag skulle klara kvällen. Men jag kom inte så långt. I entrén stod en försäljare. Frågade om jag hade varit kund hos min teleoperatör länge. Han snubblade till när jag sa att jag har haft samma operatör i drygt 11 år nu. Så började snacket. Och jag som hade en hjärna som kanske inte riktigt hängde med (jag stod mest och fantiserade om kylskåpskall pepsi som hälldes i glas) pratade med.

Det slutade med en del rabatter för att jag var trogen kund, en höjning av surfen och så en iPad Air, en dator med datorväska och lite annat. Månadskostnaden gick ju inte ner direkt men jag känner mig nöjd ändå. Det var givetvis hans mål när han pekade på kostnader på 50 kronor i månades och med ett leende sa att han hade trollat bort dem. Sen tog jag datorn under armen och gick ut till bilen, paddan kommer på posten. Sen åkte jag därifrån utan pepsi eller godis.

Jag fick åka in till maxi istället och handla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.