Sent idag

Det var inte meningen att det skulle bli så sent idag. Jag får skylla på mina medstuderande. Mötet som vi skulle ha ikväll drog ut på tiden. Hade vi hoppat över allt nonsens så hade vi nog varit färdiga på en halvtimme men då hade vi inte haft lika skoj heller. Det blir nog bra det här. I alla fall när jag är någorlunda utvilad och kan bidra med något mer än hysteriska skrattattacker.

2016-01-12 17.40.23

Kolla in den här snyggingen. Jag har ingen aning om vad det är för en penna men den är grymt snygg. Jag budade på den lite på chans att det skulle kunna vara en Parker penna. Jag fick den för 33 spänn plus frakt och det är ju ett bra pris för en penna som är så snygg i vilket fall. Den är omärkt så jag vet inte vad det är för något men det kan vara en kopia av en Parker modell. Den funkade i alla fall och nu har jag alltså ännu en penna med bläck i som jag inte vet när jag ska använda. Eller jag har ju redan använt den för att ta anteckningar under mötet men jag måste börja se över vad jag har för pennor som jag verkligen använder. Det funkar ju inte riktigt det här med att fylla upp varenda penna och sen blir de bara liggande.

Men det är ett kärt besvär ändå och det är, ännu så länge, en billig hobby. Lite som med skivorna som jag köper billigt och begagnat. Man får se det för vad det är och nu är jag verkligen trött. Jag borde sovit för ett par timmar sedan redan men nu är det som det är. Jag har fått en del gjort ikväll i alla fall. Nu måste jag bara skriva upp vad jag ska göra i morgon så jag inte glömmer det. Sen ska jag hälsa på John Blund.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.