Skav

Redan igår lämnade jag in det som skulle lämnas in till denna veckan. Vilket har lett till att jag har haft en hel dag ”ledigt”. Det finns ju alltid något att göra och jag skulle kunna börja titta på nästa del i utbildningen och börja studera, men ibland måste man ta en dag när man inte gör något. Även om jag har haft ett antal sådana redan så valde jag en till.

Lördagsmys

Igår vankades det ju Melodifestivalfinal. Jag brukar följa finalerna för att kunna hänga med i melodikrysset. Så jag bunkrade upp med ost, korv, Prosecco och målarbok för att ha något att göra medan jag satt och lyssnade. Jag hann med en hel del på den där sidan men jag kände att när proseccon började verka så var det dags att sluta. Resultatet i tävlingen har så många redan kommenterat så det lämnar jag där hän. Men det var ett bra startfält.

När det var över så upptäckte jag att Bosch säsong två har kommit på HBO Nordic så det blev ett par avsnitt av det innan jag uppsökte sängen. Så jag vaknade riktigt trött i morse men vid åtta var det dags att gå upp tyckte kroppen. Jag tog en dusch och sen tog jag fram dammsugaren och gjorde lite nytta innan jag tog tag i mig själv och gick in till stan.

Här gjorde jag ett stort misstag. Jag visste att det i garderoben fanns ett par skor som jag inte använt så mycket. Så jag drog dem på mig. Men av just den anledningen att de inte blivit använda så mycket så har de inte blivit ingångna. Det ledde till att jag istället för att gå hem tog bussen och nu har jag skoskav. Det är ju ett par snygga skor och jag vill ju använda dem så jag måste se till att gå in dem. Det är ju bara det att jag inte lockas att göra det när det leder till skoskav. Får se till att bita ihop helt enkelt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.