Skenet bedrar

Det gick lättare att ta sig ur sängen idag. Träningsvärken är på väg bort och det är ju skönt att känna att man är på väg att bli herre över sin egen kropp igen. Men jag var ofantligt trött.

2016-04-25 18.10.11

Det är ju så när man studerar och får göra grupparbete med andra människor. De tenderar ju att ha andra saker som stör. Typ familj och jobb och sånt som gör att de inte är tillgängliga på ett sätt som jag känner att jag är. Då gäller det ju att vara flexibel. Så det blir ju ofta lite senare Skyemöten, för de ska ju se till att allt funkar givetvis. Det är ju bara det att för en annan som är van vid att styra tiden som jag vill så blir det ju helt plötsligt ett hinder att inte kunna styra tiden själv. Samtidigt tycker jag våra Skypemöten är roliga, men jag hade gärna sett att de inte drog i väg i tid så mycket. Nu ska ju sägas att gårdagens möte var ganska omfattande för vi är i processen att avsluta ett arbete och då försvinner lätt tiden. Så istället för att gå till sängs vid nio som jag brukar så var klockan närmare halv elva innan jag stängde ner och gjorde mig i ordning för sängen. Då var jag dessutom så uppe i varv så jag hade svårt att sova. Så det var tungt i morse.

Så efter en ganska tung dag på jobbet, inte bara för att jag var trött, så var det skönt att sätta sig i bilen och åka hem. För att skingra tankarna lite så tog jag en ganska rejäl promenad när jag kom hem och det som ser ut som en varm vårdag är inte lika varm när man väl är ute i det. Vinden är ruskigt kall men med hjälp av Turf så var jag ute och traskade i över en timme. Det behövs vill jag lova men nu ska jag sätta mig med en mugg te och varva ner framför Netflix tror jag. Det känns som en bra avslutning på dagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.