Skenet bedrar

Det kom snö i natt. Det gjorde att temperaturen ökade en hel del. Så i morse tog jag inte bussen till jobbet. Jag lyxade till dagen med att gå till jobbet. Det var inte det bästa för dagen egentligen men när jag gick förbi bilkön på vägrn till jobbet visste jag att jag hade gjort något rätt. 

  
Slottet var vackert i det tunna snötäcket. Jag stannade till och tog ett par bilder. Det kan bli ett ganska vackert julkort. Sen gick jag vidare för att ta tag i dagen. Jag lämnade tillbaka min topp till fordon så de kunde fortsätta med min bil. Sen rullade dagen på med elever lektioner och till slutmed ett möte om skolans ekonomi som väckte fler frågor när svaren de försökte ge var politikersvar. 

Så nu sitter jag här och försöker smälta det där mötet som drog över 45 minuter. Jag försöker förstå vad det är som händer. Om det här är en situation som jag tror kommer förbättras. Om det kommer förändra min framtid. 

Det har ju lagt en ganska dov stämning på mitt humör ikväll och jag kan väl säga att jag inte direkt ser fram emot kommande vecka när jag ska plugga för att fortsätta min utbildning till yrkeslärare. Men i morgon är en annan dag och det kan hända att allt är annorlunda då. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.