Skillnad

Det gick lättare än jag trodde att komma igång. När jag väl bara hade rakat mig så flöt det på ganska bra. Även om stryka inte är den trevligaste sysslan att göra men med en bra skiva på så flöt det på ganska bra. Sen när jag väl bara kollat genom och insett att jag inte har alla böcker hemma till nästa uppgift så blev det väl ett litet stopp i flytet men det får vara så. Det är inte den uppgiften jag ska fokusera på just nu. Eller jag skulle ju gjort det hela veckan men det kom ju en liten sjukdom i vägen.

Rosfeber

Så jag tog bilen till Eurostop och tog en kaffe och en macka. Samtidigt så läste jag lite till projektuppgiften vi håller på med. Jag missade ju senaste skypemötet så jag har lite att ta igen. Det känns som att jag har massor just nu men egentligen kommer det inte vara speciellt tufft att hämta igen de här dagarna. Jag måste bara sätta igång och arbeta och så måste jag plocka ner det i mindre delar.

Med det i tankarna så har eftermiddagen gått fort. Framför Netflix. Jag var ju tvungen att låta benen återgåtill ungefär samma storlek igen. Har fått ett trevligt svar angående min utvärdering så jag kan skicka in den i morgon. Jag tänkte att de senaste dagarnas ätande på korvkiosken behövde få ett slut men samtidigt ville jag ha något annat än mackor. Så jag löste det med minsta motståndets lag. Jag rostade mackorna. Då blir det ju tillagat. Eller?

Solen har börjat gå ner utanför fönstret nu, alltså inte just nu men det har börjat bli den tiden på året då den hinner runt längre än den gör på vintern. Just nu är det en väldigt vacker himmel som sakta mörknar in över Halmstad. Snart måste jag dra ner persiennerna om kvällarna för att det inte ska bli för varmt här. Men inte än.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.