Sköna skor

En verklig arbetsvecka avklarad. Förra veckan räknar jag inte riktigt för det var uppstart och så. Du är det en vecka där vi gjort vad vi ska. Det börjar falla på plats även om det finns en del gupp på vägen. Ventilationen är ju en sådan del. Nu är de där och tittar på den men det är så skönt när man hör på morgonen att den går igång men sen plötsligt så hör man att den lägger av igen och då vet man att nu stiger värmen. Svetsarna fick tänka om för det blev för rökigt när de drog igång. Men som sagt de är där och tittar på det så det blir kanske en lösning nu.

Blommor och bin
Jag gillar de nya planteringarna som de ordnat på några ställen runt om i stan. Förut var detta en liten gräsplätt med ett träd där man genade över för att komma fortare fram. Nu har de satt en massa blommor och växter i olika färger och storlekar vilket har medfört att nu när man går där för bi så ser man en massa fjärilar och humlor som trivs. Det är en skön avgränsning och lagom med natur och insekter för en stadsbo som jag. Det är intressant att se hur en liten förändring kan ge upphov till sådant liv på en plats där insekter annars inte brukar trivas. Ett bra initiativ!

Asics Gel-Impression 8, Black/White/Firey red, skor, löpning

När jag gick hem idag passade jag på att gå inom Stadium och köpa de här fina skorna. Asics Gel-Impression 8 Black/White/Firey red. Så det är dessa jag ska snöra på mig och tvinga bära min kropp när jag kastar mig ut i spåret om någon vecka. De ser fruktansvärt snabba ut och jag kommer flyga fram med dem på fötterna. Eller jag gör det i mina drömmar i alla fall. Alltid nåt. Det ska bli intressant att se om de hjälper till med benhinnorna eller om det bara är en önskedröm.

Stannade till på Gudagott i stan när jag gick förbi och köpte mig en stor skiva lammstek och ett packet original bratwurst. De kan sina grejer där vill jag lova. Så ikväll ska kråset smörjas rejält med lamm och ett eller ett par glas vin. Det kan bli en bra start på helgen inför en vecka som innehåller en hel del spännande saker.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.