Skönt

Det var skönt att komma hem igen. Att sätta ner väskorna i hallen och bara stänga dörren. Även om jag får städa själv och se till att det kommer mat på bordet så är det skönt att vara hemma. Roboten har skött sig väl och jag tycker mig se att mängden damm i lägenheten som helhet är betydligt mindre nu. Det kan ju vara önsketänkande förvisso. Det är ju inte så att jag har några siffror på det.

Jag undrar om hotellets säng har gjort något med min rygg. Jag har varit otroligt stel i ryggen de senaste dagarna. Jag vet inte men jag hoppas att det är sängen på hotellet som är boven så jag inte har råkat ut för någon form av skada. Det ger väl sig under de närmaste dagarna antar jag. Jag går i tankarna på att köpa en ny säng. Min gamla 90 säng är helt okej att sova på men den har också varit med ett ganska bra tag nu. Det börjar bli dags för byte. Katterna har använt den som klösbräda och det gör ju att den ser ut därefter.

Tanken är att köpa en större säng. Nu är ju min lägenhet inte gjord för någon dubbelsäng men en 120 säng skulle få plats utan problem. Möblerar jag om lite så får jag i och för sig plats med en dubbelsäng men då får den stå mitt i rummet. Jag är inte så sugen på att ha en säng som mittpunkt. men det skulle vara skönt med en 140 säng också. Jag går här och mäter och funderar. Vi får se hur det blir.

Som om jag inte hade nog med saker på mitt bord så har jag antagit en ny utmaning. Men den kommer jag inte berätta om nu. Det kan dock medföra att jag blir lite upptagen. Och det är ju precis vad jag behöver just nu när jag har studierna, jobbet och träningen att bolla runt.

Allt läsande om hållbar utveckling har satt igång tankar hos mig. Det kommer säkert bli en hel del funderingar framöver. Men nu ska jag mäta lite, fundera och sen ska jag fixa det sista inför i morgon och sen ska jag sova. Det vet jag att jag behöver.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.