Skräpdag

Så jag låg där och vred mig i sängen i natt. Jag kunde inte somna. Efter att ha kollat lite youtube och ätit lite vattenmelon så insåg jag att klockan närmade sig tre och jag hade inte en chans att gå upp i vettig tid. Jag somnade till slut. Nån gång under dygnets mörkare timmar men inte innan fåglarna började kvittra. Jag snoozade väldigt länge.

image

Det är internationell matfestival i stan och tanken var att jag skulle plugga lite och sen åka in och kolla på den lite. Men när jag hade pluggat färdigt så blev jag liggande på sängen. Det var ju inte så att jag var jättepigg och jag hade ärit en sen frukost men jag tänkte ändå att en currywurst eller en langos kunde gå ner. Men klockan gick.

Det var beslutat med ett skypemöte klockan sju och sakta smög sig tiden iväg och till slut fick jag kasta mig iväg på bussen för att kolla in den där matfestivalen. Det är samma som kommer varje år och det gör ju att man vet vad man ska kan förvänta sig. Men jag fick mig en langos och det var väl ungefär som vanligt när man äter langos. Det funkar för stunden men inget man vill leva på direkt. Mötet gick bra och nu är vi färdiga så långt vi kan innan vi plockar upp den tråden igen i augusti. Det betyder att jag nu ska koncentrera mig på de enskilda uppgifterna. Men nu sitter jag framför Gilmore girls och deicker öl. Det känns som att jag kommer somna snart. Det behöver jag troligen.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.