Skumma drömmar

I natt har jag haft konstiga drömmar. Det var ju en mardröm men ändå var det inget som skrämde mig. Men jag har sovit dåligt och jag misstänker att det är drömmen som är problemet. Jag var på någon form av hotell som var byggt som en cirkel. Det var mycket ungdomar med och det kändes som någon form av klassresa. Hotellet var högt och av någon anledning så hade elever på  olika våningsplan öppnat fönstren och stod och lekte där. Givetvis är det någon som faller. Och min tanke var direkt att det är så högt att han inte kommer klara det så jag tittar inte ner. Sen ser jag en till komma fallande men han lyckas ta sig in i ett fönster längre ner och där försöker han knuffa ut en som står där och försöker hjälpa honom. Mycket skumt. Det var ju helt klart en mardröm men det var ändå inte något som gjorde mig uppjagad. Det var inte min klass som var där utan det var bara ungdomar i allmänhet, jag vet inte om det var därför som jag så lugnt kunde stå och se på.

Har lämnat in bilen på lite översyn. Glapp i en styrled och i en spindelled hittade de på besiktningen för en vecka sen. Så nu får fordonseleverna se om de kan åtgärda det. Blir säkert byte av båda och en del pengar ut från kontot. Det är härligt att äga bil. Så idag fick jag gå hem från jobbet. Det gjorde ju inte så mycket när det var tio grader varmt och soligt. Men vinden var kall så det gällde att hålla tempot uppe. Men det går ju definitivt på rätt håll.

I morgon blir det lite intressant. Då kommer det säljare från ett företag på lite kurs. Det är säljare från hela Europa så vi ska hålla kursen på engelska. Eller min kollega ska. Jag ska hjälpa till. Det kan bli intressant att se hur mycket fackengelska man har med sig.

I och med min lite taskiga natt så blev det en timme på sängen när jag kom hem, det var skönt och det kändes som att det var första gången jag har varit trött mitt på dagen på ett par veckor nu. Kanske är det så att våren trots allt har gett lite effekt och att jag har blivit lite piggare. Viktminskningen som pulverdieten har hjälpt till med är ju säkert också en bidragande orsak. Och den ska fortsätta även om jag nu har börjat blanda in lite mat. Mest ägg och lite skinka och gurka. Planen är ju att sakta gå över mot att äta mer LCHF igen. Det har ju funkat förr.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.