Slagen hjälte

Här ligger jag på golvet med benen på sängen. Behöver låta lite vätska hitta tillbaka upp i kroppen och ut en naturlig väg. Jag känner att jag snart kommer somna så jag ska nog inte ligga kvar här allt för länge.

Jag har varit på lite turné och hälsat på APL elever idag. Det tog längre tid än jag hade planerat och jag måste säga att jag är imponerad av företagen som vi har elever på. Det går bra och det är glada miner när man dyker upp. Sånt är alltid trevligt.

Efter personalfysen igår och innebandyn idag så har jag lite svårt att röra mig. Det är en kropp med träningsvärk som klagar så fort man rör sig. Jag brukar bli så fruktansvärt trött av att ha träningsvärk så jag hoppas den släpper snart. I morgon är detdags för ännu en långtur i bilen då jag ska hem och äta middag hos mina föräldrar. Min mor har precis fyllt 70 och min far blev 73 för ett tag sen. Det ska bli trevligt.

Det har däremot gjort så jag har fått lägga min städning i kväll. Det gör i och för sig inte så mycket, 20 minuters städning går fort även om det kanske inte är det optimala fredagsnöjet. Men nu är det gjort i alla fall. Det innebär att jag kan gå och lägga mig snart. Det tackar min kropp mig för.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.