Slapp fredag.

Så blev det dags för mig att verkligen koppla på hjärnan. Det var idag dags för skypemöte med projektgruppen. Frågor skulle dryftas, stötas och blötas. Det var det första riktigt intelligenta samtalet jag haft sen i tisdags. Nej jag räknar inte samtal med mina katter och beställningen på korvkiosken lämnar en del övrigt att önska.

Det har annars varit en ganska bra dag. Piggare idag än igår känns det som, kanske var det bara för att jag kände att jag var tvungen. Inte för att jag har fått mer gjort idag än vad jag fick gjort igår, snarare tvärt om faktiskt. Jag har nog fått mindre gjort idag. Även om jag gjort en del nerslag i studierna och till och med jobbat lite. Det är ju lite som ska göras under nästa vecka trots allt. Det är ju då arbetet går vidare igen.

Men det har varit minsta möjliga insats. Jag har trots allt hunnit med att vila och ha benet i högläge stor del av dagen. Det är ju viktigt och jag har börjat inse att jag får leva med att gå upp på natten och släppa ut lite vätska. När man ser hur benet ser ut när jag gått en stund så ser man ju att det finns vätska som måste släppas ut någonstans. Frågan är om man kan sätta en tappkran på foten för att lite enklare lätta på trycket.

Jag tog tillfället i akt i och med att det är fredag och övergav mina kulinariska middagar bestående av rostat bröd och gick ner till pizzerian. Till det har jag njutit en öl. Det är den första på länge. Det var gott. Med tanke på hur blåsan brukar komma igång efter några öl kanske man skulle fortsätta på det inslagna spåret?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.