Slappna av

Klockan är alltså inte ens halv sju och jag är så trött så jag vill gå och lägga mig. Men jag vet hur det slutar. Jag skulle nog behöva det där lovet som jag inte har. Visst jag har möjligheten att sitta på jobbet och plugga istället. Det har gjort att jag har löst en av de uppgifter vi har att lösa innan söndag och det känns ju bra förstås. Jag får helt enkelt mer gjort men samtidigt så är jag så dödens trött att jag nog skulle kunna sova dygnet runt just nu.

Det, och vädret, har gjort att den där träningen jag sa att jag skulle komma igång med så smått har blivit inställd denna veckan. Helt ärligt så har jag börjat fundera på vad det är som är fel. Om det kan vara något medicinskt eller psykologiskt. Men jag har väl stannat i att det handlar om stress. De senaste veckorna har varit hektiska och de kommande ser inte ut att bli bättre. Det är studier, utbildning och utvecklingssamtal. Sen tillkommer det ju en del längs vägen. Det känns som att de närmaste fyra veckorna kommer vara jobbiga och sen kommer det lugna sig. Jag hoppas det i alla fall.

Så jag måste hitta något sätt att släppa på trycket lite och få lite energi. Att bara ge upp och sova dygnet runt är inte ett alternativ. Sen är det väl inte så smart att stanna uppe till elva när man vill ta sig ur sängen halv sex på morgonen heller. Jag måste helt enkelt börja stänga ner lite tidigare. Allt måste vara färdigt tidigare eller så får jag ta det i morgon.

Apropå att stänga ner. Det där nyårslöftet om att minska skärmtiden. Det går så där med det. Jag försöker göra smarta val men det är inte alltid så lätt och jag inser att jag till slut är tillbaka i samma mönster igen. Kanske måste jag införa skärmförbud under vissa tider. Jag klarade ju av att sluta med tv, då borde jag klara det här med. Nu ska jag i alla fall ta mig ett bad. Sjunka ner i värmen och njuta. Lite trivsam musik. Kanske får det mig att slappna av lite.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.