Slappna av

Så blev det äntligen fredag och det har blivit en sista omgång flytt av maskiner och ett par rundor med skurborstarna. Det börjar närma sig att maskinerna ska gå att använda igen. Än återstår lite småfix men det finns ju elever som också ska ha något att göra när det börjar skolan igen. Än är det lite som ska falla på plats inför nästa vecka och det är inte så mycket tid att spela på. Jag sitter och försöker nå ett företag som vi vill ha med i vårt företagssafari som vi har varje år för våra nykomna elever. Ett besök återstår att fixa till tisdag eftermiddag. Det känns sådär att försöka ordna det på måndag. Inte så lätt för företagen att ta emot med så kort varsel.

2016-08-12 06.59.22

Men nu ska jag släppa jobbet, i alla fall tills jag försöker nå företaget igen. Det är fredag och helgen ska spenderas med studier, tvätt och städning. Jag ser verkligen fram emot det. Just innan jag började skriva det här så satte jag mig och tittade genom vår gruppuppgift och jag kan ärligt säga att jag är inte alls peppad på att ta mig an den. Det jag har kvar i det individuella är inte heller något som jag ropar hurra över men där är har jag lite mer tankar och vilja.

Jag hoppas att vädret blir uselt i helgen så jag inte lockas att gå ut och leta pokemons. Det behövs en rejäl storstädning här hemma och jag misstänker att det inte riktigt kommer bli så. I vanlig ordning blir det bara det värsta som blir taget och så får man vara nöjd med det. Har ju skurat golv på jobbet i tre dagar nu och det får ju inte motivationen för att städa att slå topprekord direkt. Men köket och badrummet behöver rejäla åtgärder nu med skrubbning och våttorkning av golv. När jag skriver det känner jag att jag vill lägga mig under min bag in box och bara låta den trösta mig. Men den får vänta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.