Slött

Der har varit tämligen slött här idag. En kombination av vinet igår, lite sömn hela veckan och all den förkylning som hänger i luften på jobbet tror jag det är som är bidragande. 

Så jag har inte fått riktigt så mycket gjort idag som jag hade hoppats. Men jag har varit duktig och läst en del. Kvällen är förvisso inte slut än men jag tvivlar på att jag gör så mycket mer på skolarbetet idag. Vi ska diskutera uppgiften imorgon och då även dela upp den så vi skriver om olika delar. Det ska bli spännande att höra de andras tankar om det här. 

Sen börjar skrivandet. Då får jag ju tid att läsa om och läsa de delar jag inte tagit mig genom än så jag är inte orolig för tillfället. 

Istället ska jag traska ner till Hemmakväll och köpa något gott och sen landa i soffan framför paddan med någon bra film. Man måste ta vara på sig har jag hört. 

Dagens bonus var att jag nu kommer i en storlek mindre jeans. Den senaste tiden har jag känt att de jeans jag använder har hänt lite löst så idag provade jag mina gamla jeans och de kunde jag ha igen. Det är en härlig känsla. Nu ska jag jobba för att även de ska bli löst hängande. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.