Slutet väntar

Just nu sitter jag och väntar på att det ska bli dags för skypemöte. Det är återigen dags för projektarbete med gruppen och det är ju trevligt på sitt sätt men just ikväll vill jag bara se det sista avsnittet av den andra säsongen på Daredevil. Men just nu behöver paddan ström och jag ska strax prata intervjuer med mina kurskamrater.

Det stundar en ny vecka och det är bara en vecka kvar till påsklovet. På den veckan ska jag avsluta min VFU och göra en intervju med en elev. Sen ska den skrivas ut och bearbetas. Det ser ut att bli ganska mycket jobb för en intervju men om den kan få fram lite nya tankar och lite nytt kunnande så är det ju värt det.

Har lyckats få till tvätten idag, strykningen däremot sparar jag till senare. Till och med disken har jag tagit även om det tog emot, det tog ju tid som jag kunde lagt på Daredevil. Men efter ikväll dröjer det ett tag innan jag sträckkolla på serie igen. I alla fall en vecka sen får vi väl se. Jag såg att det kommit en ny säsong av American Horror Story det kan ju vara värt att lägga påsken på det. Men först alltså skypemöte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.