Snart

Det har varit skönt med en ganska slö dag. I alla fall så här i efterhand. Under dagen har jag inte tyckt det var så trevligt. Har hela tiden haft en lista med saker jag vill få gjort idag och nu när jag ser tillbaka så har jag fått det viktigaste gjort också. Tvätten som ska strykas kan faktiskt vänta till i morgon och de där uppgifterna som ska kommenteras är inget som brinner i knutarna heller.

Vad värre är så känner jag mig ganska slö. Därav den ganska lugna söndagen. Jag har ont lite över allt och visst ont i ryggen har jag när jag vaknar men det försvinner när jag kommer upp och är igång. Men nu är det axlarna som känns tunga och ömma. Med tanke på att det är dags att gå tillbaka till jobbet på torsdag så är det nu jag ska bli sjuk om jag ska bli det. För på torsdag är det jobb igen och då finns det inte så mycket annat att göra liksom.

Det blev en promenad i alla fall, var tvungen att handla så jag har frukost i morgon bitti. Jag har tänkt att jag ska börja med promenader för att se om jag kan få rätt på ryggen. Det kan vara det att jag har varit väldigt oaktiv de senaste veckorna som har gjort att jag får problem med ryggen. I det läge jag befinner mig nu så vill jag inte ens försöka springa. Men en promenad om dagen ska jag försöka komma igång med. Sen får man ju bygga på det.

Det är ju nytt år och allt det där och det är tid att ta tag i sig själv igen. Jag ska göra ännu ett försök att komma ner i vikt. Inget direkt mål utan, jag ska bli mindre. Komma i lite andra kläder och känna mig lite lättare och piggare. Det får bli ett mål för året. Men jag börjar i morgon. Än så länge är det vecka 53 och jag ska njuta av den här kvällen. Och med njuta menar jag givetvis halvsova framför Netflix som alldeles lagom släppte ännu en säsong av Modern family.

En kommentar till “Snart”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.