Snart helg

Jag är inte så förtjust i möten. Speciellt sådana som tar bra mycket längre tid än jag hade planerat för. Det var inte så kul att sitta där och lyssna. Även om vissa delar av det var intressant så var där en hel del jag inte hade behövt vara där för. Men så är det med möten. Och de tar ju slut sen.

Jag var sugen på att strunta i allt när jag körde där ifrån. Jag var trött och ville hem. Men jag var tvungen att handla. I morgon blir det lite after work så då lär det inte bli så mycket handlat. I alla fall inte annat än öl.

Jag var inte så pigg på att träna heller men det tog jag tag i direkt när jag kom hem så det gick till slut även om det inte gick så bra så blev det gjort. När det är tufft gäller det att kämpa sig genom det. Och nu är pass 28 avklarat. Jag är officiellt över hälften av mina 55 pass nu. Och i morgon blir det innebandy. Det kan ingen after work få mig att missa.

Det är skönt nu när jag är över 50000 ord på min text. Det blev inte den stressen som det kunde blivit på mötet. Jag kan vara nöjd med att skriva 800 ord som jag gjorde idag. Jag kunde dessutom hoppa fram och tillbaka och lägga till lite för att lappa igen ett hål i historien. Det hade jag inte gjort innan då hade jag bara gjort en anteckning om det och inte så mycket mer.

Så den här veckan är snart slut. Helgen ska nog fördrivas med tvättning, skrivande och pluggande. Kanske inte iden ordningen men ändå. Och en hel del skivlyssnande. Har gjort en del fynd de senaste dagarna. Men det är en helt annan historia.

Henke Larsson avgick som tränare. Det var inte så oväntat. Jag sa redan när han tillträdde att det inte var ett bra val. Man sparkar inte Henke hur som helst från HIF. De senaste dagarnas artiklar har visat just det. Det är inte kul att få så rätt. Det fanns ju en chans att det skulle blivit bra. Men det blev det inte. Trist men det gäller att se framåt nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.