Snart sova

Den här dagen har varit ett svart hål. Jag kom till jobbet, och sen var det som att all energi bara försvann. Inte så att jag ogillar mitt jobb utan det var bara som att jag var tom på energi. Det händer att jag har perioder då jag inte är så intresserad av att arbeta men dessa brukar sammanfalla med perioder då jag har något annat som verkar mer intressant. Nu ville jag bara sova. Jag ville inte åka hem och sova. Jag ville bara sova där jag satt.

Det kan man ju inte göra så till slut efter många om och men så släpade jag mig iväg till gymmet på skolan och tränade i vanlig ordning. Jag tänkte att det kanske kan få igång mig. Men nej. Eller ja en liten stund kom jag igång men det dog ut ganska fort igen.

Jag borde plugga. Inte så att jag känner att det är superpanik men det kommer snart att vara det om jag inte tar tag i det. Men det får bli i morgon. Jag skjuter allt till i morgon. Jag la upp en pdf fil i mappen som vi har för vårt projektarbete i alla fall.

När jag kom hem tänkte jag att jag kan i alla fall diska. Det har jag gjort. Sen skrev jag lite. Tolv ord blev det innan jag kände att jag höll på att somna över tangenterna. Sen la jag mig på sängen i en knapp timme. Jag funderade på att sova för natten men jag kom fram till att gå och lägga sig halv sju är inte riktigt bra. Så jag kollade på ett avsnitt av Black Mirror istället. Nu sitter jag här. Strax ska jag släcka och sova.

För jag hoppas att det bara är att jag är trött. Annars vet jag liksom inte. Det har hänt en riktigt bra sak idag. Jag fick återkoppling från min mentor på universitetet angående mina loggböcker under den VFU jag har gjort under hösten. Jag uttryckte en del tvivel i dem. Hon skrev då ”Apropå ditt resonemang om att tvivla vill jag gärna påminna om Tage Danielssons bevingade ord: ’Utan tvivel är man inte klok’. Att tvivla är ju också (förhoppningsvis) att reflektera.”

Annat bra idag var att jag tränade, att jag jobbade och att jag inte somnade när jag ville utan att jag satt uppe en stund till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.