Som en potta skit

Något hände när jag körde hem från jobbet idag. På något sätt så var det något som förändrades. Motvilligt tog jag på mig träningskläderna och gav mig ut i spåret. Efter bara några steg så kände jag att benhinnorna började klaga. Jag fortsatte. Men tankarna drog igång.

Kanske är det så att mina löpardagar är över. Kanske ska jag bara skita i allt och lägga mig i soffan med en stor påse chips och skita i allt vad träning och någorlunda sunt leverne heter. Tydligen vill ju inte min kropp riktigt som jag vill.

Jag gick från jobbet på lunchen, till biblioteket och satte mig där och pluggade på min lektionsfria eftermiddag. Det gjorde gott. Jag fick en hel del gjort och det känns som att det är på gång. Tanken var att jag skulle göra ytterligare mer i kväll. Men som sagt, just nu vill jag inte göra något alls. Jag ska äta lite och sen ska jag lägga mig i ett bad. Fördelen med att jag pluggade tidigare idag är ju att jag kan ta det lugnare ikväll. Det känns som att jag behöver sova lite mer. Kanske kan jag komma i säng vid 21.00 ikväll. Det hade varit skönt. Men samtidigt vet jag att det brukar inte bli så. Klockan blir lätt 22.30 innan jag hittar till sängen. Men inte ikväll. Jag måste lära mig det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.