Sooooopa

Så är städningen inledd. Under dagen har jag slitits mellan tankarna på att det inte blir klart i tid och att det blir klart alldeles för tidigt. Men det verkar som att det blir som vanligt. Kanske inte riktigt så noga som jag skulle vilja men fullt godtagbart.

Så nu är det inte tid för att göra fler ljusstakar på ett tag. Jag gjorde en variant i stål och den blev bättre än jag hade hoppats på. På en skifferplatta blev det väldigt snyggt. Jag gillar hur den inte helt jämna ytan blev när jag bara putsade av den. Skifferplattan gör att en hel del värme försvinner. Så den är inte bara för syns skull.

Jag skulle suttit en del med studierna idag. Men jag orkar inte just nu. Har varit seg hela dagen och jag passade på att ta ett bad efter jobbet. Det gjorde det bättre. Känner mig lite piggare, men jag har en känsla av att när jag kommer hem på onsdag eftermiddag så kommer jag ramla ihop i en hög och bli sjuk. Det känns så just nu men jag ska göra allt för att det inte ska bli så. Men jag behöver en ordentlig sovmorgon. Frågan är bara när.

Det är å andra sidan ganska mycket jag behöver just nu. Men jag får nog se till att ta en sak i taget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.