Sooovaaa

Det är fantastiskt hur trött man kan bli efter en dag. Förvisso är det en jobbig tid när ettorna ska ut i maskinerna och det är ju en stress bara det. Trots allt är det ju tämligen farliga maskiner. Elmotorer och annat som är gjorda för att skära bort stål stannar sällan för femtonåriga kroppsdelar. Fördelen är att det går fort. Tiden alltså, inte lemlästningen av ungdomar.

Jag tänkte att jag skulle sitta med studierna ikväll men jag är helt slut. Tanken var att jag skulle stanna kvar en stund på jobbet och fixa lite inför morgondagen. Som tur är så börjar mina lektioner inte förrän klockan tio och tills dess bör jag hinna fixa det jag behöver. Jag är inget fan av att vänta till sista minuten men det får bli så, då har jag det ju färskt i minne också.

Studierna, ja just nu vill jag inte ens tänka på dem då jag är så trött att jag bara vill krypa ner i sängen och sova. Men jag måste hålla mig vaken en stund till för jag vet vad som händer om jag börjar gå till sängs innan klockan sju på kvällarna. Då kommer det bara eskalera och till slut sover jag bort det mesta av dygnet. Det är inte bra, varken för mina studier eller för mitt arbete. Jag har lektioner att planera och det är… inte det jag vill tänka på eller göra just nu. Det måste däremot göras och fördelen är väl att jag kan se till att koncentrera mig på ettorna detta året, det gör att det kan bli lite enklare och inte lika splittrat. Med det sagt får jag inte bara låta det andra bara struntas bort.

Jag känner att jag har förtjänat en kväll av slappande framför Netflix. Kanske till och med ett bad kan finnas med i kvällens planer. Vi får väl se var det landar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.