Sovmorgon

Jag reagerade på att klockan inte ringde i morse även om jag någonstans i bakhuvudet kom ihåg att jag inte har ställt klockan för söndagar. Att jag kom sent i säng på grund av nyår gjorde att jag vaknade till vid tio och insåg detta. Så jag ställde ett larm 45 minuter senare och somnade om. Larmet stängde jag av när det ringde och jag vaknade igen klockan tolv när robotdammsugaren började åka runt över golvet. Jag var inte bakis men jag var trött. Det har jag varit hela dagen.

Så igår gjorde jag en lista med saker jag vill göra under året. Det som stod högst var ju att städa och få ordning här. Så jag tog bussen till stan för att gå till Espresso House för det vet ju alla att man städar inte så bra som när man dricker för dyrt kaffe på lokal fem kilometer bort. Men året är ju långt och det finns ju massor av tid kvar att göra allt det där på listan. Som när jag kom hem. Och satte mig för att kolla på Netflix.

Men jag kan trösta mig med att jag fick en del tankar ner på papper när jag satt där och drack kaffe. Det känns bra och jag vet inte vad som ska komma ur det men förhoppningsvis blir det en del förändringar här på bloggen. Jag skulle vilja sätta mig och ändra designen med men just nu har jag inte ork till det. Det kan vara så att det är lite dagen efter trots allt för jag är väldigt trött och jag vet inte riktigt om jag har orken att gå ner till pizzerian och äta den obligatoriska nyårspizzan.

Det finns ju lite tid kvar av dagen och av det här lovet, så det finns nog tid till det jag vill göra. Sen ska det ju in lite studier också förstås. Men det går nog. Om jag bara vill.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.