Stilla

Det går sådär med att begränsa sociala medier. Ett av skälen till det är att jag inte vet hur mycket jag vill begränsa det. Det finns mycket bra att hämta där, men också en hel del som är mindre bra. En sak är det eviga scrollandet. En annan är den där känslan av att ständigt vilja kolla om det hänt något nytt. 

Det regnar idag. Perfekt väder för att ta sig in till centrum för att dricka kaffe. Gatorna är nästan tomma, att det är söndag hjälper ju till förstås. Många ger sig iväg till köpcentran och jag åker på andra hållet. I det stilla sorl som ackomangerar caféets intetsägande musik hittar jag idag ett lugn. Jag är ensam utan att känna mig det, vilket är en skön känsla att ha. 

Det börjar bli dags att röra på sig igen. Vädret lockar till att sätta sig med en bok och bara låta dagen gå. Jag har gjort vad jag behöver för att känna att dagen är all. En cykeltur genom regnet hem är väl kanske inte idealiskt men det kunde varit värre. Vädret rår jag inte på så därför är det lika bra att acceptera det. Det finns något fint i ett sommarregn en söndag också. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Lär sig hur dina kommentardata behandlas.