Stressande

Jag har sovit bättre i natt. Men jag var vaken ett par timmar mellan tre och fem och det kan ju tyckas onödigt så här i efterhand. Det gjorde ju att jag inte kom upp förrän ganska sent. Det är i och för sig skönt att sova lite längre men det är ju inte så jättelänge till den där klockan ringer igen och jag ska gå upp tidigt igen.

Dagen har spenderats framför tangenterna. Men gårdagens 3000 ord har jag en bit kvar till. Jag har sprängt 10000 vallen i alla fall och jag vill har upp en 900 ord till innan jag är nöjd. Då ligger jag helt plötsligt tre dagar plus och det kan jag ju leva med. Jag hade hoppats på närmare 12-13000 ord idag men jag får se hur det går.

Chatten har varit min räddning idag. De ordkrig som startas driver mig framåt och jag har svårt att fokusera annars. Var tvungen att komma ut på en promenad idag för att få lite friskluft och tänka på annat. Annars blir det lätt att jag snöar in och så försvinner hela dagar in i skrivandet. Det är ju förvisso skoj på sitt sätt men jag vill ändå kunna göra lite annat under dagarna jag är ledig. Plugga till exempel.

Det hade ju varit bra om jag hade kunnat sätta mig och läsa genom det där jag ska inkludera i loggboken. Men jag vet att den är tråkig den där boken och jag kommer få kämpa för att ta mig genom texten. Det kommer sluta med att jag kommer leta efter specifika citat för att få något att fästa upp det på.

I morgon ska jag helst också träna lite tror jag. Jag får inte slappna av på den fronten än. Det kommer vara bra för mig, få igång blodet så hjärnan får syre. Den behöver tydligen mer än socker och koffein.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.