Struntar i det

Planen var att jag skulle plugga ikväll. Men när jag gick hem så fick jag ett mail om att vår första gruppuppgift blivit bedömd av vår mentor. Jag skyndade mig hem för att ta del av vad hon hade för åsikter. Det är godkänt av henne. Hon hade lite tips om hur vi kunde tänka framöver för att förbättra men det var inget hon tryckte på direkt. Skönt.

Så då bestämde jag mig för att efter en löprunda så skulle jag inte plugga alls ikväll. Jag ligger ganska bra till så det kommer att lösa sig ändå. Så strax ska jag kasta mig på soffan, kolla Netflix och lägga mig tidigt. Det är konstigt vad man anser är en bra kväll nu med vad som var det för några år sen.

Löpning, träning, motion

Jo jag tog mig ut på en löprunda trots att jag hade känningar i benhinnorna sist. Några steg in på rundan så kom det igen, men efter en stund så var det något som knäppte till i benet på mig och plötsligt så hade jag inte ont längre. Det var en skum grej när man kände av det ena sekunden och sen försvann det plötsligt. Som om det varit en nerv som legat i kläm. Så jag tog mig runt och sprang ytterligare längre idag. Snart är jag runt två varv på den där slingan.

Jag kände av benhinnorna lite efter att jag suttit och tagit igen mig en stund men jag tog en promenad till affären i mina höstkängor och då verkar det ha släppt helt. Det är skumt för jag har en stark känsla av att det inte har varit en nerv som legat i kläm utan att jag verkligen har någon form av problem med benhinnorna. Jag får se till att känna efter nu den närmaste tiden och se om det kommer tillbaka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.