Ta ett steg tillbaka

Så var onsdagen gjord. Varje vecka när man klarat av måndagen är det alltid någon som säger att snart är det helg. Då skrattar jag lite och menar på att så fort går det inte. Men sen är det plötsligt onsdag och sen är det bara att ställa in sig på att det är helg. Sen är den snart över med. Det bara rasar på.

Jag har fått en hel del gjort idag och det känns skönt att även om jag har haft lektionsfritt och varit på praktikbesök hela förmiddagen så har jag ändå löst en hel del småfix under eftermiddagen. Det känns bra att kryssa av saker i att göra listan. Till och med skrivbordet har fått sig en liten rensning. Det händer inte ofta och det är väl inte alltid det syns så tydligt att det är gjort heller men det kom fram en del grejer ur röran i alla fall.

I morgon väntar personalfysen och jag känner redan nu hur mycket träningsvärk jag kommer ha på fredag. Träningsvärk som jag kommer bygga på på fredag med lite innebandy. Men bara lite innebandy på fredag. Det är dags för lagfest och då ökas helt plötsligt antalet spelare på. Det är många som kommer precis på fredagen och spelar för att kunna vara med på festen. Det är trevligt med mycket folk, så slipper man springa lungorna ur kroppen.

Det är sällan jag skriver om de aktuella händelserna ur media men den här grejen med slöjorna och Jan Björklund. Det känns som om alla bara skulle ta ett steg tillbaka och djupandas lite för att kanske bara inse att det är dags att plocka ner det hela på en rimlig nivå. Det känns som att det finns mer intressanta saker att ta tag i än sådant om man ser till hur världen utvecklar sig. Men det är ju bara mina två kronor om det hela förstås.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.