Tappat intresset

Det fanns en tid när sport gjorde att jagbänkade mig vid tv eller radio. Allt var av intresse. Men det har svalnat. Allt mer succesivt har det blivit lagsport, sen har det krympt till fotboll och slutligen stannat vid HIF. Jag vet att det är fotboll just nu och jag får än så länge pling i mobilen även av landslagets matcher. Men jag lägger ingen vikt vid hur det går.

Nu är det studier och jobb som gäller. Även om det inte är ensamt ansvarigt för mitt ointresse för övrig sport. I går morse hände en sportrelaterad olycka på jobbet. En av lärarna är göteborgare och håller givetvis på IFK. Han liksom jag har en mugg med emblemet på. När jag röjde på bordet så stötte jag till en mugg som gick i golvet. Vilken tror ni det var? Hans mugg givetvis. Det gjorde stämningen en aning spänd på morgonen.

Regn, Halmstad
Efter jobbet åkte jag till högskolebiblioteket för att studera. Ute var det dunkelt och regn över den där skulpturen som i original skulle blivit högre än trade center. Den skulle varit gigantisk. Nå, i alla fall, det var ett trevligt ställe det där biblioteket även om där var parkeringsavgift utanför. Det drar ju ner betyget en hel del. Kommer nog bli sparsamt med studietid där, väljer att sitta hemma istället då. Ska bara lära mig att fokusera.

Just nu har jag två katter i knät och Saties Gymnopedie No 1 i högtalarna. Det är trivsamt och jag ska avsluta dagen med lite allmän läsning. Jag väljer bort skolböckerna och tar fram lite nöjeslitteratur istället. Ska bli intressant att se om jag lyckas hålla koncentrationen uppe.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.