Tid för planering

Från att ha varit en av de tyngsta dagarna i veckan så kan det bli så att onsdagar blir den bästa. Det nya schemat har givit mig planeringstid hela onsdag förmiddag och det är väl inget jag jublar åt direkt egentligen. Jag kommer ju vara på jobbet och då är det väldigt lätt att man jobbar med annat än just planering. Men jag är försiktigt positiv. På eftermiddagen har jag treorna och det flyter på bra just nu, sen drar de ut på APL från vecka nio och framåt och då har jag en hel planeringsdag.

Det öppnar ju en del för mina studier. Det känns skönt att veta att jag har tid där jag kan inte bara planera mina övriga lektioner men också titta på det kommande kursutvecklingsprojektet som ska göras inom kursen som vi läser just nu. Det är till och med så att jag ser fram emot den biten. Men den ligger ju lite längre fram. Just nu handlar det om att komma på en frågeställning som jag ska skriva mitt slutarbete om. Det känns lite värre. Jag har ett, i mitt tycke, riktigt bra spår. Men det kommer krävas så mycket av mig att jag känner att det är något jag inte kommer hinna med. Så jag får spåna vidare känns det som.

Jag har börjat titta lite på mina studier idag och hur de ska fortskrida framåt. Det sägs vara viktigt med planeringen men det är sällan min starka sida men jag har tagit små steg idag i alla fall. Det finns en tanke och jag ska se vad jag kan göra av det. Jag vill ogärna hamna i en situation där jag känner att jag inte har tid över utan måste stressa mig genom allt för att hinna.

Idag smet jag iväg och handlade lite skivor. Det fanns en del trevligheter i skivbackarna idag med. Så nu har jag ännu mer skivor att lyssna på och eventuellt skriva om. Den biten har jag inga problem att planera och pyssla med. Tänk om det var lika lätt med studierna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.