Tighta jeans

Dagen började tidigt, så där tidigt så man nästan tyckte att det var bäst att somna om. Men då det fanns en busstid att passa så hade jag inte så mycket val än att masa mig ur sängen, ta dagens första tablett och sen ta en lång varm dusch. Jag hade ju en timme att slå ihjäl innan jag kunde äta frukost. När väl frukosten var avklarad så skulle kläderna på, det är normalt inga större problem, mem när man har ett ben som har dubblat omkretsen jämfört med normalt så kan det bli lite tricky. Som tur var så hade jag smort in mig med salvan som jag fick på recept som innehåller både vaselin och flytande paraffin. Med andra ord så gled byxorna över benet ganska lätt trots allt. Det syntes däremot ganska tydligt att något var konstigt. Ena byxbenet hängde lite lagom löst och ledigt och det andra var betydligt mer spänt. Efter tre timmar sittande på buss och tåg var det inte bättre kan jag säga.

När jag kom hem från föräldrarna och en trevlig påskmiddag ihop med dem och min brors familj så var det otroligt skönt att dra av sig byxor och strumpor, det var ett under att jag inte såg märken från jeanssömmen i benet.

Så i morgon när jag ska plugga, städa, stryka, diska och eventuellt sälja bilen så ska jag också försöka få tag på vårdcentralen och få det tittat på en andra gång och se om de kan se något nytt eller om det är något de tror kommer lägga sig. Jag har inte ont av det direkt utan det är mer att det spänner i hela underbenet. Rodnaden har inte lagt sig men febern är borta så penicilinet gör nytta i alla fall. Ska höra om jag kan få lite mjukgörande salva till benen så jag kanske slipper det här fler gånger i framtiden. Så ja i morgon är det tillbaka till verkligheten. Men ikväll är det jag och Netflix som gäller.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.