Tillbaka till vardagen

Jag kan säga att tre dagars teoretiska utsvävningar på Linnéuniversitetet tar på krafterna. Hotellboende gör ju sitt till med hotellfrukost och mat på lokal. Jag har inte varit snäll mot kroppen. Så nu är inte kroppen snäll mot mig. 

Idag vaknade jag med ont i halsen, vilket inte direkt förvånade mig. För att slippa släpa runt på rocken och hatten har de legat i bilen, så när jag har gått till och från bilen på universitetet så har jag traskat genom den arktiska kylan som var i Växjö. Att sen dela sal med en massa folk som man sällan träffar som då också bär på sina olika baciller och annat gör ju att man blir en aning utsatt. Förvisso har halsen bättrats men jag kommer tämligen snart gå in i ett stadie av sömn för att försöka vakna lite piggare i morgon. 

I morgon blir det ingen lek. Då väntar inga prinskorvar eller pannkakor i matsalen. Då blir det till att röra ihop sin egen gröt och se till att komma iväg till jobbet i tid. Tanken är att gå till jobbet men jag får se hur jag känner mig när jag vaknar i morgon. Oddsen på att jag tar bilen till jobbet är tämligen låga. 

Den nya terminen som vi går in i på universitetet verkar intressant. Nu ska det studeras sociala relationer, konflikthantering och genus. Det ska bli intressant. 

Jag trodde att min rygg var på väg att bli bättre. Men nätterna i den sköna hotellsängen gjorde inte så mycket med min rygg. Att jag stoppat allt ätbart som kommit i min väg i munnen har antagligen motverkt den lilla positiva effekt den där sängen hade. Det ska bli intressant att se vad ryggen säger när jag ska resa mig ur sängen. Tror nog den kommer ha en hel del att säga till mig. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.