Tillbaka till verkligheten

Dagen igår tog på krafterna. Det kändes verkligen i morse när klockan ringde. Jag ville inte stiga upp. Det väntade ju ingen mässa och inget pris att hämta ut. Tillbaka till verkligen igen. Myran står bra i glasskåpet och ska väl bara prydas med ett litet foto och motiveringen.

Dagen har gått fort. Det är fördelen med att ha mycket att göra. Tiden verkar accelerera ju märmare sommaren man kommer. Eller om det bara är så att den går fortare ju äldre man blir.

Bilen fick en dos ström idag och nu har sista resan gjorts med den för min del. Nu är den avställd och jag hoppas att det är någon trevlig bilkunnig person som ser annonsen och ger den nytt liv. Det är den värd.

I morgon är det dags för mässa igen, UF mässa för de som går i trean. Då ska alla UF företag visa upp sig och vi ska ta med oss tvåorna och åka dit. Se till att de får lite inspiration inför trean när de får möjlighet att driva UF företag.

I morgon är också dagen då jag ska ha lektion och min VFU-lärare ska vara med. Jag har inte varit så nervös. Än. Har en känsla av att det kommer igång snart. Får väl se hur sömnen blir i natt. Men med tanke på hur trött jag varit idag borde jag sova som en stock.

Sömn är en bra och närande sysselsättning som jag normalt gör lite för lite av. Men det ska jag råda bot på ikväll, så nu är det tack och godnatt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.