Tillfälligt lugn

Jahapp. En dag kvar av arbetsveckan. Som det ser ut just nu blir det också en av de mer hektiska. Efter den stressiga dagen igår har dagen varit tämligen lugn. Jag har inte fått allt gjort som jag hade planerat vilket gör att jag måste få in det i morgon för det är saker som jag verkligen vill ha gjort denna veckan. Det i sin tur gör att jag inte riktigt ser fram emot morgondagen. Det är mycket som ska lösas. Saker som måste i hamn nu inför nästa vecka när jag inte är på skolan alls. Det känns som att det ska bli skönt med lite långhelg nästa vecka. Men jag ser å andra sidan inte riktigt hur det hjälper. Jag har mina studier och om det inte vore nog så insåg vi idag att det bara är sex veckor kvar till studenten. Det går fort nu.

2016-04-28 16.12.25

När jag kom hem så hittade jag ett brev från banken på hallmattan. Jag blev något förvånad av innehållet. Det var ett besked om att premien på min livförsäkring som jag har kommer att förändras. Det stora problemet som jag ser det är att jag inte haft en aning om att jag har en livförsäkring på 150000kr. Frågan är om det är någon som har tecknat den i mitt namn och funderar på att plocka ut lite pengar? Skämt å sido så var det en nyhet att jag har en livförsäkring. Men det var dock en positiv sådan.

I morgon är det dessutom dags för innebandy igen. Då är det dags att springa ur sig lite frustration och negativ energi. Det är också dags för att införskaffa sig lite ny träningsvärk. Det har ju varit ett par trista dagar nu när jag inte har känt något. Frågan är om den där livförsäkringen täcker om man skulle avlida under passet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.