Trevlig fredag

Inte bara gick bilen genom besiktningen, han som utförde den var mäkta imponerad över dess skick. Han trodde inte den var vinterkörd. Han rekommenderade mig att göra en underredsbehandling, för den modellen börjar bli en raritet. Så det får nog bli så antar jag. Är den så pass fin så får man ju se till att underhålla den lite.

Besiktning

Annars har jag spenderat den här fredagen med ett underbart nöje. Tvätta. Det är fantastiskt vad trist det är egentligen. Fördelen är ju att jag kan göra saker under tiden. Som att bråka med word om vilka sidor som ska ha sidnumrering. Jag vann till slut men jag var på väg att kasta ut datorn genom fönstret ett tag. Eftersom det är fredag så stannade jag till på vägen hem från besiktningen för att dels kolla om min telefon hade kommit idag (det hade den inte givetvis), och dels inventera vad Myrorna hade för LP utbud för dagen.

Fredagssikvan, Mode,

Jag föll för det här omslaget. Givetvis känner jag till gruppen men när jag la den på spelaren så ringde inga klockor alls. Det var en låt som verkligen har missat mig. Om det nu var en hit. Det jag föll för var ju helt klart modet. Magväska och ordentligt uppdragna strumpor. Var det verkligen snyggt med den tidens mått mätt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.