Trögstartad

Jag har haft svårt att komma igång hela dagen. Planen var att komma upp i hyfsad tid och boka tvättid kl 11.00. Sen plugga lite och sen tvätta och bära ut resterna av soffan till bilen. Sen lite städning och fixa matlådor. Men jag blev sittande. Sittande i fåtöljen väntande på att något trevligt skulle hända. Typ att katterna skulle fixa tvätten eller nåt. Givetvis hände absolut inget alls. 

  
För katterna har ju sysslat med ovan förevisad syssla mest hela dagen. Kan inte säga att jag inte är det minsta avundsjuk och jag har i och för sig tagit en liten stunds ryggläge på sängen. Men jag har fått kämpa för att hålla mig igång hela dagen. För jag har fått en hel del av det jag hade planerat gjort. Jag har till och med åkt iväg med soffan och lite andra saker som har legat här i hörnen. 

Så jag får väl säga att jag är ganska nöjd med dagen. Jag kommer snart lägga mig i en renbäddad säng. Men det är ändå med en känsla av att jag inte fått gjort det jag skulle även om jag i vissa fall fått mer gjort än planerat. 

  
I vilket fall ska det bli skönt att sova. Det har varit en bra helg och jag har fått mycket gjort. Nu gäller det att kavla upp ärmarna och ta tag i jobbet. Och studierna givetvis. Snart är det dags för lov och då gäller det att sätta sig i stolen och studera. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.