Tungt

Det är tungt nu. Jag borde plugga men det är jag lite för trött för. Allra helst vill jag gå ner till Hemmakväll och kasta mig över deras lösgodis, men jag vet att socker inte löser några problem. Men det är lockande som fan ändå.

Dagen har å andra sidan varit ganska okej, även om den började lite skakigt med ett samtal med specialpedagogen som gjorde att mina elever inte kom igång när de skulle, sen när de verkligen kommit igång så var det dags för nästa avbrott i form av brandlarmet. Så det var bara att traska ut i det gråa men förhållandevis varma vädret och invänta att det var okej att gå in igen.

Utöver det har dagen varit ganska lugn, det var dags för fortbildning inom BFL idag och det var väl inget jag såg fram emot direkt. Ett pass mellan 15.00 och 16.30 kunde man ju gjort annat med, men eleverna fick sluta lite tidigare så de var glada. Jag ska inte klaga allt för mycket, schemat säger att jag skulle ha lektion till 15.50 så jag hade nog inte kommit från jobbet så mycket tidigare ändå. Däremot blev det en positiv överraskning, det som på pappret såg ganska tungt ut blev en trevlig stund och ett tillfället för mig och min kollega att snacka ihop oss om ett projekt som vi kör med teknisterna som går fjärde året. Det kände skönt faktiskt. Det behöver utvecklas och vi har inte så mycket tid över att sitta ner och planera tillsammans. I alla fall inte när den ene vill hem till familjen och jag har böcker som väntar.

Klockan går mot nio och jag har ännu inte öppnat de där böckerna. Jag borde nog göra det en liten stund i alla fall. Om inte annat så för att tänka på något annat än lösgodiset på Hemmakväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.