Tur trots allt

Det har känts lite bättre idag. Fick sova ordentligt i natt men jag misstänker att det inte är en natt jag behöver sova ordentligt. Jag måste ta tag i det där med sömnen helt enkelt. Idag var det inga möten och jag kom iväg från jobbet i vettig tid. Från lunch har jag inte haft några lektioner och hade egentligen tänkt sätta mig i något hörn och plugga lite men det blev det inget med. Det finns alltid något att hitta på när man är på jobbet.

När jag kom hem så var planen på en löptur. Och jag bytte i stort sett om direkt när jag kom innanför dörren. Sen gav jag katterna mat och jag satte mig i fåtöljen. Det var skönt. Så där blev jag kvar ett tag, men jag lyckades tvinga mig själv till stående och när jag vänder mig om så ser jag att det regnar. Det var ju inte riktigt det jag ville se. Den lilla energi och motivation jag hade sjönk drastiskt. Men som jag alltid har sagt så är det bra för karaktären att springa i regn.

Löpning, träning,

Så givetvis gav jag mig ut. Som om världen ville mig gott så visade det sig att det blev uppehåll lagom till jag kom ner för trappen. Det var tufft i spåret idag. Jag tog hela helgen ledigt så jag har inte varit ute sedan i torsdags och det kändes. När jag tittade på klockan så såg jag varför. Jag låg på en hastighet på 5:30/km och när jag slog av lite på takten och landade strax under 6 min/km så kändes det som att det gick långsamt.

En liten bit ytterligare in på andra varvet kom jag idag och det kändes väl som att jag kunde kört lite till men det är en tuff vecka som vi är inne i nu så jag ville inte ta ut mig allt för hårt. I morgon väntar föräldramötet och det är stor uppslutning som det verkar. I alla fall från de elever som har lämnat lappen till sina föräldrar och sen lämnat tillbaka den till oss. Det innebär ju att det blir först jobb till 15.20 och sen föräldramöte 18.00-20.00. Så i morgon kommer jag ha två och en halv timme till att sitta på jobbet och plugga. Får väl se om jag gör det också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.