Turné igen

Så har det varit ytterligare en dag med besök på några företag där vi har praktikanter. Det har gått bra men det är också ganska drygt att sitta i bilen för att sen ha en 20 minuters samtal och sen ut i bilen igen och åka runt. Men vädret har varit härligt om än något kallt så det var skönt i alla fall att sitta där med solen mot ansiktet och ha en ganska lugn dag trots allt. Tre kvar att besöka innan det är över för den här gången. Två hoppas jag att lösa i morgon och den sista på onsdag.

Man blir slö av allt körandet. Jag hade en tanke om att plugga ikväll men det är ju inte riktigt vad jag kommer att göra. Jag kommer landa i fåtöljen och i bästa fall läser jag en stund men sen kommer jag antagligen stupa i säng runt halv tio. Redan nu gäspar jag rejält stort.

Jag borde plugga men jag har inte orken. Det får bli senare i veckan eller kanske till och med i helgen. Sen kommer det ju ett lov som jag ska fylla med något också förstås, även om jag ska jobba halva veckan. Så det känns inte som att det brinner i knutarna direkt men det går fort när det väl börjar och jag vill ju gärna ligga lite före tänkte jag. Men det är inte prioriterat idag. Jag kan i alla fall klappa mig på axeln och säga att jag har löst dagen bra och att det blev ännu bättre än jag hade tänkt mig. Det är inte illa det.

Det kunde slutat illa då jag var och besökte Willab Garden i Östra Karup där en elev praktiserar och precis innan jag skulle åka hem så gick brandlarmet. Eftersom att jag var inskriven i receptionen så fick jag inte åka därifrån, om det var så att det verkligen brann måste jag stå där och visa mig när de kommer och frågar efter mig givetvis. Som tur var så hade solen kommit fram och det var, kanske inte behagligt men det var i alla fall inte obehagligt kallt att stå där de där tio minuterna eller vad det tog innan de kom fram till att det var ett falsklarm. Men jag kom iväg till slut och hann med min tid hos tandhygienisten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.