Uff

Kan ju säga att det här träningspasset som vi körde idag kommer kännas i morgon. Det ska bli intressant att se hur det känns att spela innebandy. En av övningarna tog rätt bra i rumpan och det är ju något som oroar när man ska jaga den där lilla plastbollen.

Det blir en lugn dag i morgon och jag får en halvdag där jag kan fixa med lite ritningar och lite annan planering. Det är en halvdag med lite oplanerad fri tid. Det är helt okej med mig även om jag kommer att vara tvugen att sticka till jobbet tidigt för att utnyttja den.

Men nu ska jag slå ner min snart träningsvärkande häck i fåtöljen och njuta av kvällen. Jag har för första gången för säsongen tänt upp mina värmeljus men jag har ännu inte stängt balkongen eller tagit på stumporna. Det är en liten seger i sig.

Det är alltså redan fredag i morgon igen. Det känns som om veckorna bara susar förbi och man har hela tiden svårt för att förstå hur fort tiden går. Jag berättade för eleverna att nu har vi nått halvtid i grundkurserna och det är bara tio dagar kvar i verkstan innan de ska byta grupper. Sedan drar det igång igen med ett helt nytt gäng som ska lära sig svarva och fräsa. Spännande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.