Underbart

Där ute håller fiskmåsarna och strandskatorna hov. Jag dricker vin och ser på solnedgången, från högtalarna hörs mjuk jazz. Denna gång en Spotifylista som funkar som brygga för tankarna. Det har varit en ganska lugn dag men ändå har jag fått monstertvätten inte bara tvättad utan även struken. Jag har funderat på hur jag ska gå vidare med mina studier, jag har lagt upp en plan.

Solnedgång Halmstad

Givetvis har jag vart ute och Turfat också idag. Jag har hunnit med det mellan passen i tvättstugan. Jag vet inte hur länge jag var ute men jag har i skrivande stund 40 zoner i min ägo. Någon har varit och naggat lite på dem för de var 43 när jag kom hem. Men målet är att nå 50 i morgon. Samtidigt ska jag plugga också tänkte jag. Eller i alla fall titta genom litteraturen till uppgiften för att få ett grepp om den så jag kan få en idé om hur jag ska lägga upp det.

Men ikväll är det balkonghäng som gäller. När solen nu försvinner ner så får jag stänga till inglasningen och tända lite ljus. Värmen försvinner snabbt än så länge även om det varit över 20 grader här idag. Det är alltid en kväll som är den första när jag upptäcker balkongen och vilken fantastisk utsikt jag egentligen har när solen går ner. Utsikten i sig, över en parkering och garage, är väl inte så mycket att yvas över. Men den är vidsträckt, vilket gör att jag kan njuta (och även förbanna) solen solens förd över himlen.

Den där första kvällen sammanfaller ofta med en lagom brusig vinfylla också. En sån där skön fylla då man bara kan sitta och vara tyst och tillfreds med livet. Man behöver inte prata. Då är det skönt att vara ensam. Den kvällen är här nu. Och jag ska lämna tangentbordet och njuta av den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.