Upp som en sol

Jag skulle ju ha en dag i sängen till. Det blev inte riktigt så. Jag vaknade strax innan sju och var pigg. Oförskämt pigg. Efter en dusch och rakning kändes det som en bra dag. Och det har det varit, något annat kan jag inte säga. Vädret var blåsigt och egentligen som gjort för att ligga hemma och inte göra något.

Jag gjorde inget speciellt fram till melodikrysset men sen tog jag tag i mitt liv och jag klädde på mig, tömde kattlådan och grep bilnycklarna innan jag slog igen dörren bakom mig. Jag tänkte åka till Boarp och se om kötthallen hade något som kunde inspirera mig.

Det var en hel del trafik ute, speciellt nere i Båstad där turistsäsongen verkligen har dragit igång. Men jag tog mig fram till Boarp och jag kom därifrån inte så långt senare. Jag hittade inget som direkt vattnade mina smaklökar och det blev en billig tur dit. Eller hur man nu ska se på det jag återvände ju nästan tomhänt och på det sättet blev det ju en timme i sjön. Men jag kom ut och jag fick en tur med bilen. Det var väldigt välkommet.

Väl hemma landade jag en timme på sängen och sen har det inte blivit så mycket gjort. I kväll har jag tagit två öl och jag är nu så pass trött att jag känner att det börjar bli dags att sova. Men klockan är bara strax efter åtta och det känns inte som att man kan sova då. Frågan är om jag ska lyssna på kroppen eller om jag ska ta mig i kragen, vara uppe en timme eller två till innan jag kramar kudden.

Vad händer i morgon tro? Det är söndag, så mycket är jag med på, men vad som ska hittas på är en annan sak. Kanske vaknar jag med samma energi som jag gjorde i morse och då vet man aldrig hur dagen slutar. Eller så fortsätter den här tröttheten som jag sitter med nu rida mig och då blir det en dag i sängen. Vi får väl se. Det är söndag som sagt och det är en dag som jag kan tänka mig tar mig i vilken riktning som helst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.