Uppåt igen

Jag vaknade piggare idag än jag gjort på hela helgen. Det var skönt att känna sig lite pigg i alla fall. Även om jag vaknade i natt så har dagen gått lättare och visst det har ju lite att göra med att man har en hel del att göra under dagen. Jag kan inte sätta mig i ett hörn och sova. Eller jag kan men det skulle inte se så bra ut. Speciellt inte när lönekuvertet innehåller ett inbetalningskort istället sen.

Jag vet att jag borde plugga men jag blev omåttligt trött när jag kom hem. Så jag valde att skriva lite istället. Och packa upp mina nya skoblock som kom idag. Det ska bli intressant att se vad de kan göra för mina skor framöver. Det borde göra att de ser lite bättre ut helt enkelt, att de håller formen bättre. Sen passade jag på att pusta upp dem också när jag ändå höll på. Elvis la beslag på kartongen skoblocken kom i. Jag vet inte vad det är men det verkar som cederträ är något han tycker luktar fantastiskt gott, och visst det luktar gott men kanske inte så att jag vill stryka mig mot lådan och nästan inhalera den. Det var nästan värre än kattmynta.

Skrivandet går sådär. Jag vet ju vart jag vill att det ska ta vägen och jag vet ju att just nu har jag inget direkt mål mer än att skriva lite varje dag under november för att få det sista förtjänstmärket under NaNoWriMo. Men det blir liksom ingen fart i det när jag sätter mig. Skrivandet går långsamt och jag måste nog se till att sätta ett datum eller i alla fall avsätta en dag framöver där jag sätter mig och skriver det sista. Jag vet ju inte riktigt hur långt jag ska dra ut på det, slutet är på väg och jag vill inte göra det för långdraget men jag vill inte heller bara skriva över det lite snabbt. Så det blir nog ett ganska långdraget slut så jag har något att redigera sen. Det är väl bäst så antar jag. Så det blir väl färdigt någon gång under jullovet. För det är ju så att nu ska det ju gås på julbord, firas födelsedagar och handlas julklappar. Inte så att man tänker på att skriva då.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.