Uppesittarkväll

Sitter i bilen på väg hem till mina föräldrar. I baksätet kanske jag ska tillägga. Vi har varit hos min bror på middag och lite bingolotto. Ingen vinst än så länge. Men god mat och några öl innan för västen så mår man ganska bra.

Solen stod lågt när jag körde och jag ångrar att jag inte hade solglasögonen med mig för det hade gjort hemfärden lite lättare.

Det är ingen snö här heller och det må väl vara hänt vad värre är däremot är att Strindberg, antagligen som en hämd för att jag tog honom när han slumrade i sängen och satte honom i buren, har satt klorna i mina läderskor. De som jag köpte för någon månad sen och hållit bra puts på. Där finns det nu fina märken efter klor. Så eftersom jag inte tog med mig några grejer för att putsa dem så får jag hoppas att mina föräldrar har något hemma. Annars får det bli en tur till affären.

Men ikväll händer det inte så mycket mer. Min mor styr hemåt i mörkret och sen får vi se om vi spelar lite mer bingobongo när vi kommer hem. Det kan ju bli en bil eller en hundring.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.