Upploppet är inlett

Sista riktiga veckan innan jullovet är inledd. Det känns mest som att man går och väntar på att det ska ta slut nu. Det finns en del projekt att ta tag i och det är väl inte något som kommer ta så mycket tid egentligen även om det ändock ska göras. Det vet man ju inte var det slutar. Förhoppningsvis blir det lika bra som alltid.

Jag har börjat beta av lite poddar på kvällarna nu och jag tänkte att det är dags att plocka upp en bok också. Så jag har något att göra över jul förutom att skriva då. Jag har ju en del som ligger och väntar på att bli läst så jag får väl sätta mig och kolla över vad som finns. Det blir nog inte någon deckare, jag har ett par sådana i hyllan men jag vill inte blanda ihop det med det jag skriver. Det hade varit lite dumt.

Idag har jag fått ett förtroendeuppdrag som jag inte riktigt kan avslöja. Det är en ganska framskjuten position måste jag säga. Men jag kan ju säga att det gör att min morgon går åt skogen. Det är snart dags att sova med andra ord.

Jag har byggt på min ljusstake idag så nu är den på sju delar istället för tre, det är lite mer och den är lite ruffig men fin. Den blir fortfarande väl varm så jag tänkte jag ska försöka hitta ett fat att ha den på. Gärna i glas men ett metallfat med tassar på hade inte varit fel det heller. Jag vill ju kunna ställa dem på vilket bord jag vill utan att tänka på vad underlaget är. Just nu har jag dem i en bokhylla med obehandlad furu så det är ju inte så farligt även om det är ganska känsligt för värme. Men vi får väl se vad som händer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.