Urvriden

Så är första dagen med elever avklarad. Det är alltid en resa och det blir alltid improviserat hur man än gör. Det spelar ingen roll hur mycket jag än gått genom vad jag ska säga så är det något som händer, som helt plötligt får mig ur spår och jag inte riktigt vet hur jag ska hitta tillbaka.

image

Hur man än förberett sig så finns det alltid lösa trådar som fladdrar och som behöver bindas upp. I dag kändes det som att alla trådar i världen hängde och slängde. Men även om det kanske inte verkade så ett tag så har vi nog fått ner de flesta trådarna nu. Det finns en del kvar men nu finns det en stomme att bygga på.

Att en så enkal sak som att ta emot eleverna, dela ut lite lappar och sen få dem att prova kläder, kan få mig att bli så totalt urlakad som en gammal disktrasa, det är för mig en gåta. Men nu är denna dagen över. Nu kan vi gå över till att lösa resten av veckan. Och terminen.

Hemma väntade egentligen lite studier. Men det får vänta. I stället tog jag det lugnt och så städade jag av diskbänken. Att den fanns där under allt bröte ändå. Jag hade nästan glömt hur den såg ut. Frågan är hur länge den får fortsätta vara ren och fin

Men nu ska jag gå och sova. Det väntar ju som sagt en vecka att lösa även om jag under de närmaste dagarna kommer vara chaufför mellan olika företag i stan för att visa upp verkligheten. Man måste ju skrämma upp dem lite.

En kommentar till “Urvriden”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.